• Voor België bel: +32 (0) 33 84 25 45   |   Voor Nederland bel: +31 (0) 850 65 52 65

Informatie waterdichte bezettingen

Betoninjectie is een methode om scheuren en holle ruimten in een betonnen constructie of metselwerk te dichten. Bij injectie wordt onder gecontroleerde druk vloeistof in de opening geïnjecteerd.

Betoninjectie is precisiewerk, dat door deskundige medewerkers, met eigen materieel van SIR wordt uitgevoerd. Met deze methode wordt de oorspronkelijke sterkte van een constructie hersteld en/of wordt een eventuele lekkage gestopt.


 

 

 

Meer informatie

Omschrijving

Heeft u last van water, vocht of lekkage in uw kelder? SIR maakt uw kelder weer waterdicht!
Wateroverlast of optrekkend vocht is geen pretje. Om maar een paar vervelende consequenties te noemen:

- Uw energierekening gaat omhoog;
- Uw gezondheid wordt aangetast (bijvoorbeeld door schimmel);
- Uw leefruimte wordt verkleind doordat u de kelder niet meer kunt gebruiken.

Een vochtige ruimte heeft vaak schimmel tot gevolg en dit is erg slecht voor uw gezondheid. Bovendien worden de energiekosten hoger. Daarnaast bent u beperkt in ruimte: door de lekkage en/of vocht in de kelder gaat kostbare ruimte in uw huis verloren, die u op zo veel manieren zou kunnen gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan het opbergen van waardevolle spullen of een ruimte voor een hobby.

Oorzaken

Water in de kelder kan door verschillende dingen ontstaan. Wat zijn de oorzaken van kelderlekkage? Hoge grondwaterstand, slechte ventilatie, zwakke constructie en poreusheid van kelderwanden zijn voorbeelden van hoe een kelder lek kan worden. Een kelder waterdicht maken, is iets waar Van Toog expert in is. Daarom zijn de oorzaken makkelijk te verhelpen met onze behandeling.

Behandeling

Bij het waterdicht maken van een kelder wordt gebruik gemaakt van verschillende stoffen. De structuur wordt hierdoor ondoordringbaar gemaakt voor water en andere vloeistoffen, doordat ons middel alle openingen in het cement vult. Er ontstaat een kristallisatieproces dat door blijft gaan zolang er water aanwezig is. Deze methode verduurzaamt het beton en maakt het waterdicht en zelfdichtend. De waterproofing eigenschappen van ons middel verbeteren met de tijd. Deze unieke behandelmethode is dus de ideale manier om kelders blijvend waterdicht te maken.

Het uitvoeren van een waterdichte bezetting is een klus voor specialisten. Een specialist van SIR maakt graag voor u een analyse.

Informatie

Dankzij onze jarenlange ervaring, het gebruik van de meest moderne en geavanceerde technologieën en technieken, en het engagement van ons hoogopgeleid personeel, is SIR de ideale partner voor het zetten van een waterdichte bezetting.

Wilt u meer informatie klik dan hier.

Andere diensten van SIR